Altijd op zoek naar leuke nieuwe dingen, dat ben ik. Snel enthousiast, leergierig en een beetje eigenwijs. Zo zou je mij kunnen omschrijven. En… ik ben dol op knutselen. Ik kan uren bezig zijn met het maken van traktaties voor de kinderen of met het bedenken van mooie advertenties. Dat is altijd al zo geweest. Als kind maakte ik altijd boekjes van aan elkaar geniete A4tjes. Met mijn pritstift en kleurpotloden ging ik dat papier te lijf met een boekje als gevolg.

Inmiddels zijn er al heel wat jaren verstreken en heb ik de pritstift en kleurpotloden vervangen door Photoshop en Indesign en heb ik mij, naast het schrijven en vormgeven, ook gericht op (online) marketing, social media en communicatie.

Ik woon samen met mijn man Fabio Bier en onze twee kinderen Jamie en Elin. Ook in ons huis aanwezig; onze twee katten: Tux en Dexter. Ik geniet erg van het kijken naar films en series, luister graag muziek en ga vaak naar buiten. Stilzitten is niet mijn ding, ik ben altijd wel met iets bezig.

Op mijn LinkedIn pagina heb ik al mijn opgedane kennis, educatie en werkervaring omschreven. En voor de wat minder zakelijk georiënteerde onderwerpen is er natuurlijk Facebook.

Via deze website laat ik graag mijn werk zien en lever ik op aanvraag ook freelance werk als DTP’er.

 

Lianne

Download mijn CV