Ik bied:

  • Goedkope oplossingen voor nieuwe websites of redesign van bestaande websites. Hiervoor maak ik gebruik van het WordPress CMS, een simpel en goedkoop te onderhouden content management systeem.
  • Grafisch ontwerp. Adobe is mijn beste vriend en programma’s als Photoshop, Indesign en Illustrator zet ik dan ook maar wat graag in om leuke ontwerpen uit mijn mouw te schudden.
  • Tekstschrijven en het redigeren van bestaande teksten. Ik vind het erg leuk om zelf teksten te schrijven, maar ik kan ook erg goed teksten nakijken. Wil je hulp bij je sollicitatiebrief of scriptie (om maar wat te noemen)? Ik kijk het na op zinsopbouw, spelling en grammatica.
  • Social media. Ben je nieuw in de wereld van social media? Ik help je graag op weg en leidt je rond in de wereld van de sociale netwerken!
  • DTP werkzaamheden. Opmaken van de nieuwsbrief? Flyers ontwerpen? Raamposters drukken? Laat mij maar schuiven, ik weet daar wel raad mee. De keuze kan gemaakt worden uit simpele MS Word ontwerpjes of volledige drukbare bestanden.

 

Webhosting

Via een partnership met Websaurus Webhosting en Webdesign, kan ik via deze weg ook webhosting, domeinregistratie en webdevelopment aanbieden. Vraag een offerte of extra informatie aan via mijn contactformulier.