Poepluiers en kookblogs

Het is alweer 1,5 jaar geleden sinds mijn laatste bericht. Mijn website heeft een tijdje stilgestaan. Niet dat ik in de tussentijd stil heb gezeten hoor… er is heel wat gebeurd!

Zo begon 2014 voor mij met een nieuwe baan. Ik kon parttime aan de slag als marketingmedewerker bij GZ OfficeXperience in Zaandam. Ik zit daar nu nog steeds met veel plezier!

Niet heel lang nadat ik was begonnen bij GZ kregen mijn vriend en ik geweldig nieuws te horen… ik was zwanger! Het kostte ons weinig moeite, in één keer was het raak. Ik kon het dan ook niet geloven, maar toch was het zo! Er groeide een kleine man in mijn buik. Na een fijne zwangerschap, met alleen de laatste twee maanden wat kleine kwaaltjes (ik hield veel vocht vast en zag eruit als een ballon), kwam onze kleine James “Jamie” Aaron Bier op 28 oktober eens even kijken wie nou toch zijn ouders zijn. En daar was hij dan. Een prachtig mannetje, gezond en wel! Wat een geschenk!

Na de kraamweken en het verlof was het weer tijd om aan de slag te gaan bij GZ. Gelukkig hadden ze me gemist en kreeg ik als klap op de vuurpijl een vast contract aangeboden.

Naast dit alles heb ik, samen met mijn zusje Anouk, ook nog onze receptenwebsite Kookmutsen.com onder de loep genomen. Momenteel is hij nog volop in ontwikkeling en zijn we druk bezig content te verzamelen. We hopen volgend jaar een goede basis te hebben om verder te kunnen werken. Het voornaamste doel van Kookmutsen is om niet alleen een receptenwebsite te zijn, maar bovenal een informatieve site over voeding. Dus, stay tuned!

Nu mijn leven weer in wat rustiger vaarwater is gekomen (we waren tussendoor ook nog even verhuisd) is het tijd om weer wat aan mijn eigen site te doen. Er is veel werk aan te vullen en er zit ook nog heel wat werk aan te komen. Daarover later meer.

 

Published
Categorized as Blog